Ha nem tudja olvasni a hírlevelet, kattintson ide.
 

DUIHK-HÍRLEVÉL
2023. december 12.

Tisztelt !

Alább olvashatja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara hírlevelének aktuális kiadását.

2024. január 25.

A DUIHK Évnyitó Estje a Millenáris Parkban

A mozgalmas 2023-as jubileumi év után immár előre tekintünk 2024-re. Január végi hagyományos évnyitó estünkön beszámolunk a Kamara jövő évi tervezett tevékenységeiről és prioritásairól. Tekintettel arra, hogy tagvállalataink számára az innováció, valamint a kutatás-fejlesztés egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezúttal Magyarország kulturális és innovációs minisztere, Csák János lesz a vendégünk.

Tovább a jelentkezéshez

30 év - 30 sikertörténet

Kamaránk 30 éves jubileumi évének záróakkordjaként december 8-án mutattuk be a "30 év - 30 sikertörténet" című könyvet, amelyben 30 kamarai tagvállalat magyarországi sikeres fejlődéséről, alapelveiről és jövőbeni terveiről olvashatunk.
Az esemény házigazdája Julia Gross nagykövet asszony volt. A "Sikertörténetek" hangsúlyozták, hogy a két ország között milyen szoros gazdasági kapcsolatok alakultak ki, és hogy a különböző ágazatok vállalatai milyen intenzíven működnek együtt.

További képek és megrendelési lehetőség

2024. március 8.
Female Business Leaders Conference
- a gazdaság változó keretfeltételei

A nemzetközi nőnap alkalmából a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) women@duihk női hálózata és a DialogueUngarn második alkalommal szervez üzleti konferenciát női vezetők számára.

Program és jelentkezés

SAVE THE DATE

2024. február 1. - 16:00 - 17:00 óra, Online

"Utazás a világ körül" - Nők a nemzetközi üzleti életben

Online beszélgetés az algériai, kenyai és marokkói német külkereskedelmi kamarák ügyvezető igazgatóival a globalizációról, a nőkről az üzleti életben, valamint az életről és a munkáról a három külföldi helyszínen

DUIHK-Álláshirdetés

Attraktive Position in einem internationalen Umfeld. Die DUIHK, Ungarns größte bilaterale Wirtschaftsorganisation, sucht zum nächstmöglichen Termin:

»  eine/n Mitarbeiter/in zur Ergänzung unseres Teams "Marktberatung".
Zur Stellenbeschreibung >>>
 
Vásárok

2024. május 7-10.

DUIHK közösségi stand 2024

- Ipar Napjai, Mach-Tech, Automotive Hungary

A régió legnagyobb nemzetközi ipari üzleti rendezvénye: ipari, gépgyártás-technológiai, hegesztéstechnikai és járműipari beszállítói nemzetközi szakkiállítás.

Foglaljon standot a kiállítások mesterhármasára!

Tagjaink és partnereink hírei és ajánlatai

Hogyan kerülhetők el a váratlan költségek tartós bérlet szerződés esetén?

Fontos szempont, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat, ez pedig csak úgy érhető el, ha a költségekről is pontos képet kapnak. A Flexfleet Zrt. egyik alapelve a transzparencia, melynek megfelelően már az ajánlatadás során tételesen felsoroljuk, hogy miből tevődik össze a bérleti díj.

 
Pályázati felhívás

32. Magyar Innovációs Nagydíj

2024. február 5-ig páylázhatnak a Magyar Innovációs Nagydíjra azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, ill. szervezetek, amelyek a 2023. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel, a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok figyelembevételével jelentős üzleti hasznot értek el.