Ha nem tudja olvasni a hírlevelet, kattintson ide.
 

DUIHK-HÍRLEVÉL
2023. december 19.

Tisztelt !

Ez az utolsó hírlevelünk 2023-ban. 

Az idei év különleges év volt a DUIHK számára, hiszen Kamaránk megalakulásának 30. évfordulóját ünnepeltük. A jubileumi év tele volt kiemelkedő eseményekkel: számos rendezvény, egy rendkívüli gála Novák Katalin köztársasági elnökkel, lenyűgöző kiadványok és számos lehetőség a szakmai és személyes eszmecserére.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a konstruktív, bizalomteljes együttműködést ebben az eseménydús évben, amely legfőképpen 30 évnyi sikeres közös gazdasági történelmünkról tanúskodik.

Kívánunk Önöknek boldog, békés ünnepeket, és örömmel várjuk, hogy a következő évben is folytathassuk Önökkel a közös munkát.

Következő hírlevelünket 2024. január 9-én kapják meg.

Üdvözlettel
Barbara Zollmann és a DUIHK teljes csapata

2024. január 25.

A DUIHK Évnyitó Estje a Millenáris Parkban

A mozgalmas 2023-as jubileumi év után immár előre tekintünk 2024-re. Január végi hagyományos évnyitó estünkön beszámolunk a Kamara jövő évi tervezett tevékenységeiről és prioritásairól. Tekintettel arra, hogy tagvállalataink számára az innováció, valamint a kutatás-fejlesztés egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezúttal Magyarország kulturális és innovációs minisztere, Csák János lesz a vendégünk.

Tovább a jelentkezéshez

2024. február 1.
"Utazás a világ körül"
- Nők a nemzetközi üzleti életben

Online beszélgetés az algériai, kenyai és marokkói német külkereskedelmi kamarák ügyvezető igazgatóival a globalizációról, a nőkről az üzleti életben, valamint az életről és a munkáról a három külföldi helyszínen

Program és jelentkezés
 

2024. március 8.
Female Business Leaders Conference
- a gazdaság változó keretfeltételei

A nemzetközi nőnap alkalmából a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) women@duihk női hálózata és a DialogueUngarn második alkalommal szervez üzleti konferenciát női vezetők számára.

Program és jelentkezés
Vásárok

2024. május 7-10.
DUIHK közösségi stand 2024
- Ipar Napjai, Mach-Tech, Automotive Hungary

A régió legnagyobb nemzetközi ipari üzleti rendezvénye: ipari, gépgyártás-technológiai, hegesztéstechnikai és járműipari beszállítói nemzetközi szakkiállítás.

Foglaljon standot a kiállítások mesterhármasára!

Köszöntjük új tagjainkat
Dynoteq Kft. 
GROB Hungaria Kft.
STRADAMUS Zrt. 

DUIHK-Álláshirdetés

Attraktive Position in einem internationalen Umfeld. Die DUIHK, Ungarns größte bilaterale Wirtschaftsorganisation, sucht zum nächstmöglichen Termin:

»  eine/n Mitarbeiter/in zur Ergänzung unseres Teams "Marktberatung".
Zur Stellenbeschreibung >>>
 
Tagjaink és partnereink hírei

Magyar újságíró kapta a DZT Fenntartahtósági Díját

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) december 14-én tartotta évzáró karácsonyi estjét. Czeiszing Miklós a DZT magyarországi vezetője értékelte a 2023-as évet és bemutatta a 2024-es év kampányait és kiemelt eseményeit. Fontos témaként említette még a fenntarthatóságot, a digitalizációt és az akadálymentes utaztatást. Idén elsőként került átadásra a Német Turisztikai Hivatal Fenntartósági Díja, melyet Zubreczki Dávid újságíró, író, építészeti mesemondó nyert el, mivel Németország fenntartható turizmusáért szakmai cikkeivel évek óta sokat tesz.