Ha nem tudja olvasni a hírlevelet, kattintson ide.
 

DUIHK-HÍRLEVÉL
2024. január 10.

Tisztelt !

Alább olvashatja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara hírlevelének aktuális kiadását.

2024. január 25.

A DUIHK Évnyitó Estje a Millenáris Parkban

A mozgalmas 2023-as jubileumi év után immár előre tekintünk 2024-re. Január végi hagyományos évnyitó estünkön beszámolunk a Kamara jövő évi tervezett tevékenységeiről és prioritásairól.
A globális gazdasági és politikai fejleményekre való tekintettel a vállalatok mindkét országban 2024-ben is komoly kihívásokkal néznek majd szembe. Ezért még fontosabbá válik a kutatás-fejlesztés, az oktatás és természetesen a vállalatok befektetési környezetének minősége. A rendezvényen Csák János, Magyarország kulturális és innovációs minisztere és Joó István, a HIPA elnök-vezérigazgatója lesznek vendégelőadóink.

A rendezvényre az egyéni regisztráció mellett céges asztalok is foglalhatók. Részleteket  honlapunkon talál.

Tovább a jelentkezéshez

2024. február 1.
"Utazás a világ körül"
- Nők a nemzetközi üzleti életben

Online beszélgetés az algériai, kenyai és marokkói német külkereskedelmi kamarák ügyvezető igazgatóival a globalizációról, a nőkről az üzleti életben, valamint az életről és a munkáról a három külföldi helyszínen

Program és jelentkezés
 

2024. február 13.

Konferencia: Smanag Synergy Meetup

A Qfd Group a Német-Magyar Gazdaség házában szervezett konferencián bemutatja felhőalapú rendszerirányítási szoftverét, amely lehetővé teszi, hogy távolról is hatékonyan kezelje és felügyelje informatikai rendszereit. A rendezvényen a Qfd szakértői bemutatják, hogyan lehet hatékonyabban kezelni és optimalizálni irányítási rendszereit. 

2024. február 15.
Nők a műszaki és természtettudományi szakmákban - lehetőségek az energiaiparban

Üzleti reggeli az E.ON Hungária Zrt.-nél

A természettudományi és a műszaki szakmákat hosszú évekig a férfiak uralták. A munka világának változásával számos munkaköri profil is változik ezeken a területeken. A digitalizáció és a folyamatoptimalizálás egyre fontosabb szerepet játszik, ami  teljesen új lehetőségeket nyit meg a nők előtt - különösen az energiaiparban. Ezeket szeretnénk megvitatni az E.ON Hungaria munkatársaival és a pódiumbeszélgetés résztvevővel.

Tovább a jelentkezéshez
SAVE THE DATE!

2024. február 21.
CEO Breakfast Briefing in cooperation with BBJ: Defence industry

2024. február 27.
Céglátogatés a Büchl Hungaria Kft.-nél Győrben

2024. február 29.
a DUIHK Jour Fixe rendezvénye

2024. március 8.
Female Business Leaders Conference
- a gazdaság változó keretfeltételei

A nemzetközi nőnap alkalmából a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) women@duihk női hálózata és a DialogueUngarn második alkalommal szervez üzleti konferenciát női vezetők számára.

Program és jelentkezés
Vásárok

2024. május 7-10.
DUIHK közösségi stand 2024
- Ipar Napjai, Mach-Tech, Automotive Hungary

A régió legnagyobb nemzetközi ipari üzleti rendezvénye: ipari, gépgyártás-technológiai, hegesztéstechnikai és járműipari beszállítói nemzetközi szakkiállítás.

Foglaljon standot a kiállítások mesterhármasára!

Köszöntjük új tagjainkat
aboutwater Zrt.
FastDrift Kft.
TITÁN '94 Kft.
Tizi Travel Kft.
 
 
Tagjaink és partnereink hírei

„Mire számítsunk a logisztikában 2024-ben” konferencia

A Nagyvállalatok Logisztika Vezetőinek Klubja és a ChinaCham Hungary 2024. január 25-én rendezi meg a „Mire számítsunk a logisztikában 2024-ben” konferenciát.
A konferencián elemzésre kerül a jelenlegi gazdasági és külpolitikai helyzet, a háborús konfliktusok hatásai, a logisztikát érintő aktuális változások, ÁFA, vám és adóváltozások, útdíj, üzemanyag árváltozások, karbonvám, ESG, EPR valamint a közúti, légi, hajózási és vasúti szállítmányozási tendenciák.

Program és jelentkezés